Wednesday, June 3, 2009

biochem oh biochem

kepala hari ini : PENING

humm.my head cant stop sending impulses here and there(improper manner)
yelahh baru lepas kelas biochem
warghhhh!!
ku rasa nak menjerit masa dalam kelas tu !!
masa time kuliah mmg lah da langsung ta faham .
SCL (student Centred learning ) pula not helping i guess
come on lah when it comes in presentation,present lah bukan baca.aku pun boleh buat if you just  read..tension tension

doc tu pula sangat cepat dalam setiap perkataan dia
adoi...
malas ku nk comment lebih.ta suka lah nak berleter macam aguzah (yakni mak cik tua kott.cehh baru belajar arab :P)
well..mlm ni ada study group!!
boleh kot minta mamat "st. John" tu ajar. haha
.
harap dapat membantu ku.

aku memang agak pening dan malas hari ini.

mula kan hari esok dengan keazaman yang lebih dari hari ini!

1 comment:

shikin said...

sape mr st john?? hahaha... aku tetggal sumting ni..bwahhaha