Thursday, May 20, 2010

kuih raya advance

in the middle of the delay examination..
well kami ( me and housemate ),got nothing much to do except for study je kerja nya. (heaven lah sangat kan delay delay nih.buat stress adalah)

jadi pagi semalam.
bangun tido,mandi,breakfast,and kami borak bout future (persatuan,jobs,exams,marriage,nak balik malaysia)all kind of stuff ..

saying about going back home,aku rasa ta payah balik lah ... naik college awal kot..dgn delayed exams lagy..tapi suka hati korang lah nak balik.biar aku seorang..alone baking the kuih raya.. T.T

bincang punya bincang.
so we decided nak buat kuih raya in advance..haha
malas nak tulis bnyak.(bnyak ta study lagy utk exam ni.dok buat benda ta berfaedah) so have a look lah at our output nih :

:THE FARABIES PRESENTING :

ya i know buruk.but what do you expect?? martha's???
.cukup bahagia lah dah siap.

ini pengaruh cerita Boys Over Flower lah nih..haha :D


ta ketinggalan yang hangus... ahaha :D


me : urgh chocolates,biscuits.calories calories....
Sir Isaac Newton : Gravity brings u down. not to worry much dear ...



3 comments:

budak said...

hwuao..!!
nmpak cam sodap..
boleh bukak tempahan nih.. =D

Anonymous said...

comel nyer..!!
i mean da biscuits tau.. =P

bg lah resipi n cara2 nk buat die sekali..
boleh organized lg satu peril nih..
utk membuat kuih raya.. =D

bello said...

budak : haha sila buat tempahan..tapi ta jamin sedap.LOL :D

anon : thanx..haha nice idea tu :)