Friday, May 21, 2010

stress


kenapa aku stress nih??
bila fikir2..ta ada benda pun yang menyakit kan hati yang berlaku hari ni .oke jepp.wait aku kne list down perkara bahagia yang berlaku hari ini :
  • bangun awal pagi.getting my oxygen ( fresh air came from my balcony)
  • mandi,shampoo (lepas nih nak kena tukar shampoo)
  • lapar : pergy bertapa kat rumah zekk.rezeki dapat makan free.terbaek lah (jumaat:no schedule masak.bukan malas :P)
  • PeriL Histology presenters hantar semua presentation diorang ke aku before due date given (mmg kreatif lah masing2.how can i thank you guys??? a job well done !! haha :D)
  • aku baca novel Twilight lagi: starting to accept kewujudan Bella dalam hidup Edward (selama ni aku mmg ta boleh accept.psycho lah kata kan.. :D)
  • lapar lagi : balik2 rumah je,Huda (my housemate) masak Tom Yam.apa lagy makan sambil tengok Adamaya lah.
  • berjaya habis kan tengok drama Adamaya.(hurm oke lah.biasa je.tipikal malay story)
  • pergy rumah zekk lepas maghrib : nak pinjam baju sopan (baju kurung lah) untuk program PeriL esok.sekali Amalia kasi aku pinjam kasut sekali..terbaik betul. (bak kata orang tua2: dah kasi peher nak over )
begitulah.. baca2 balik,there are non penyebab stress. kan?
well..dalam tgh aku stress .akak SC aku macam tahu tahu je..tiba2 she sent this video.have a look.


ta faham sgt pun point lawak nya.tapi,buat aku tersenyum juga lah.
THANK YOU !! :)

ps : teringat dulu.somebody sent me a msg time2 stress SPM.
"Stressed is Desserts spelled backwards"

wish me luck tomorrow.PeriL Histology

3 comments:

budak said...

terbaik ar video..
thanks..!!

Anonymous said...

wohoho..
best!!

gud luck utk peril histo..!!

bello said...

budak : akak Smart Circle bagi..rite on time!! ;)

anon : thanx !! Alhamdulillah everything went smoothly.. credit to all :D